Openingsuren
van maandag tot en met vrijdag
8u30 - 12u30 / 13u30 - 17u00
zaterdag en na kantooruren op afspraak

056 74 53 82 - 0498/400 424


Omdat uw gezondheid belangrijk is

Verzekeringen Claeys BVBA kijkt wat het voordeligst is en wat het best bij u en uw gezin past. Wij bieden zowel AG Care van AG Insurance als de hospitalisatieverzekering van DKV aan. Maak een afspraak en we leggen u graag persoonlijk de voordelen van een degelijke hospitalisatieverzekering uit. Op deze pagina vindt u meer informatie over AG Care Hospitalisatie van AG Insurance.

12 redenen om voor AG Care Hospitalisatie te kiezen

1. Alle kosten zijn onbeperkt gedekt
Met AG Care Hospitalisatie bent u gerust. Er staat u bij een hospitalisatie geen financieel drama te wachten. Alles is gedekt: de medische kosten tijdens de hospitalisatie, de kosten voor ambulante medische verzorging 1 maand voor en 3 maanden na hospitalisatie, terugbetaling van de kosten voor ambulante medische verzorging bij 30 zware ziekten (AIDS, kanker, ziekte van Crohn, ziekte van Creutzfeldt - Jakob) : de ziekenhuisopname is niet verplicht voor die waarborg. En indien u geopteerd hebt voor de facultatieve waarborg DELT, geniet u nog meer waarborgen: de periodes van voor - en nazorg of in geval van zware ziekte; vruchtbaarheidsbehandelingen (in-vitrofertilisatie en micro-injectie) zijn gewaarborgd, ook palliatieve zorgen en huur van medisch materiaal zijn verzekerd.

2. Zijn eveneens in de waarborg inbegrepen
Vervoerkosten per ziekenwagen, evenals transferten tussen ziekenhuizen - helikopterhulp: transport tussen plaats van ongeval en ziekenhuis - verblijf van ouder bij verpleegd kind - wiegendoodtest - verblijfkost van donor - palliatieve zorgen verstrekt in ziekenhuis.

3. De waarborg Medi - Assistance
Met de waarborg Medi - Assistance kunt u informatie bekomen over de waarborgen die gedekt zijn door uw contract, de bevestiging dat de kosten van uw ziekenhuisopname ten laste zullen worden genomen, het derde betalerssysteem (directe regeling van de ziekenhuisfactuur tussen het ziekenhuis en Fortis Insurance Belgium) en een uitgebreid package diensten tijdens en na uw ziekenhuisopname.

4. U bent wereldwijd en onbeperkt verzekerd. U geniet ook bijstand in het buitenland
Derde betaler in het buitenland en diverse bijstandsvormen waaronder de repatriëring van de verzekerde en van de verzekerde gezinsleden.

5. U kiest vrij uw arts, hospitaal en kamer waarin U wenst te verblijven
U kan genieten van de beste verzorging en de meest ultramoderne en geavanceerde technieken. Zonder op de prijs te letten!

6. Geen vrijstelling vereist

7. Gezinnen genieten een voorkeurtarief
Er wordt een korting toegekend voor de kinderen

8. Jong onderschrijven wordt beloond
Uw leeftijd bij onderschrijving bepaalt de premie. U hebt er dus alle belang bij om zo jong mogelijk te onderschrijven.

9. U blijft verzekerd zolang U dat wenst
Het contract heeft een onbepaalde duur. AG Care kan uw contract niet opzeggen na schadegeval. U bent vrij het contract jaarlijks te beëindigen.

10. Geen financiële zorgen
Zodra u de facturen ontvangt, stuurt u ze naar ons. Wij keren u het verschuldigde bedrag uit voordat u het ziekenhuis moet betalen en indien u geopteerd hebt voor de waarborg Medi - Assistance, zal uw ziekenhuisfactuur direct geregeld worden tussen het ziekenhuis en Fortis AG.

11. De Care Line staat garant voor een uitstekende service
U kunt ons op ieder moment bereiken voor advies of algemene informatie via onze Care Line. U ontvangt snel een antwoord op al uw vragen. En indien u geopteerd hebt voor onze waarborg Medi-Assistance, is ons service center beschikbaar in geval van ziekenhuisopname voor elke vraag om inlichtingen over het contract en voor elke vraag om tenlasteneming en toekenning van het derde betalerssysteem. AG Care hospitalisatie is er voor u !

12. Het AG Care - gamma biedt u steeds een aangepaste oplossing voor uw behoeften
AG Care Hospitalisatie biedt een waaier van mogelijkheden die volledig afgestemd zijn op de specifieke behoeften van eenieder : de particulier, de zelfstandige, de KMO en zelfs de inwoner van de regio Brussel. U geniet reeds een hospitalisatieverzekering via uw werkgever, maar om een of andere reden beantwoordt u of één van uw gezinsleden niet meer aan de aansluitingsvoorwaarden; u heeft de mogelijkheid om alle nadelen die hiermee gepaard gaan te vermijden en volledig terug op uw indiviuele verzekering.