Openingsuren
van maandag tot en met vrijdag
8u30 - 12u30 / 13u30 - 17u00
zaterdag en na kantooruren op afspraak

056 74 53 82 - 0498/400 424

Levensverzekeringen

Schuldsaldoverzekering

Een schuldsaldoverzekering verzekert de uitstaande schuld bij een lening. Het verzekerd bedrag daalt naarmate de schuld daalt. Op ons kantoor bij Verzekeringen Claeys BVBA leggen wij u graag meer uit over de voordelen van deze polis die wij overigens ten zeerste aanraden.

Ingeval van overlijden wordt het verzekerde percentage immers uitbetaald. We geven even een voorbeeld ter verduidelijking. Indien u voor 100% verzekerd bent, wordt de uitstaande schuld bij overlijden volledig vergoed. Echtparen kunnen ervoor kiezen om zich samen te verzekeren, bijvoorbeeld elk voor 50%. Indien één van beiden overlijdt, wordt de helft van de uitstaande schuld betaald. Zo hoeft de partner van de overledene niet plots de volledige schuld op zich te nemen.

De premie is onder andere afhankelijk van uw leeftijd, het geleende bedrag, de rentevoet en de terugbetalingstermijn. Naargelang de gekozen formule betaalt u eenmalig, jaarlijks, zesmaandelijks, maandelijks of volgens overeenkomst.

Levensverzekering

In vergelijking met andere beleggingen bent u met een levensverzekering steeds zeker van uw opbrengst. Deze vorm van sparen is risicoloos en beschermt bovendien uw dierbaren.

Combinaties met bijvoorbeeld pensioensparen en/of een overlijdensverzekering zijn mogelijk. Laat u door ons adviseren en wij leggen u graag uit wat uw opties zijn en hoe het zit met de fiscale aftrekbaarheid.

Pensioensparen

Als u later zorgeloos van uw pensioen wilt genieten, heeft u baat bij pensioensparen. Op deze wijze kan u uw wettelijk pensioen aanvullen tot een bedrag dat u toestaat om comfortabel te leven na uw loopbaan. Dankzij de gewaarborgde rente en de fiscale voordelen is dit een uiterst veilige vorm van beleggen.

Wenst u graag meer te weten en een gepersonaliseerde offerte te bespreken? Kom dan eens langs bij Verzekeringen Claeys BVBA en u hoort meteen wat de voordelen zijn.

Overlijdensverzekering

Bij een overlijden, komen verschillende kosten terecht bij de nabestaanden. Denk hierbij aan successierechten en vaste kosten zoals huur, auto, elektriciteit, studiekosten van de kinderen en dergelijke. Daarnaast is er ook inkomensverlies.

Om uw nabestaanden hiertegen te beschermen en hen financiële zekerheid te bieden, is het interessant om een overlijdensverzekering af te sluiten. U kunt zelf kiezen wat u verzekerd. Wat de premiebetalingen betreft, kan u de betalingswijze vrij vaststellen. Zo hebt u de keuze tussen onder andere jaarlijkse, halfjaarlijkse of maandelijkse betalingen.

Daarnaast is er de mogelijkheid tot fiscale aftrekbaarheid. Aarzel niet om ons te contacteren, samen bespreken we alle mogelijkheden.